Köpvillkor

Köpvillkor

1. Priser
Alla priser som anges på våra sidor är inklusive moms, men fraktkostnad tillkommer.

2. Beställningsvärde
Inget minsta beställningsvärde finns, stora som små ordrar är välkomna.

3. Leveranskostnad
Vi  tillämpar en enhetsfrakt på 59 kr. Det innebär att oavsett hur mycket du beställer är fraktkostnaden 59 kr!
Om paketet ska skickas mot postförskott tillkommer posten avgift för detta med 59 kr inkl moms. Paket som ska skickas utomlands tillkommer extra fraktavgift enligt postens prislista.

4. Betalning
Hos  China dragon kan du välja mellan följande alternativ:

4.1. Förskottsbetalning
Pengarna ska sättas in på Bankgiro: 5687-3839. När pengarna är insatta skickar vi varorna som har blivit beställda. Glöm inte att ange ditt ordernummer (står på den orderbekräftelse du får via epost) på inbetalningskortet, annars har vi ingen möjlighet att koppla din betalning till det du har beställt. Ingen extra avgift tas ut. Tänk på att när man betalar i förskott så blir ordern först aktiv i vårt system när vår bank meddelat oss att betalningen är genomförd. Detta tar vanligtvis 2-3 bankdagar från betalningstillfället.

4.2. Kortbetalning
Betala med Visa, MasterCard eller American Express via betallösningen PayPal.

4.3. Postförskott
Beställningen betalas när försändelsen hämtas ut. 59 kr tillkommer i postförskottsavgift.
Varorna skickas direkt. För ej uthämtade paket debiteras kunden med 250:-.

4.4. Hämta varorna i butiken
Hämta varorna i butiken är ett väldigt bra alternativ för er som ska besöka Stockholm alternativt bor här. Ni hittar adressen till butiken under Kontakt.

4.5. Betalning från utlandet
Handlar du från utlandet behöver du ange IBAN-kontonr samt BIC-kod:
IBAN-kontonummer:SE87 6000 0000 0001 7977 6738
BIC(Swift) – HANDSESS

5. Fraktsätt

5.1. Postpaket
Skickas med Postens tjänst Postpaket. Kunden erhåller vid leveransutskick ett spårbart kollinummer.

5.2 Brevpostförskott
Skickas med Postens tjänst Brevpostförskott. Kunden erhåller vid leveransutskick ett spårbart kollinummer.

5.3. Varubrev
Skickas med Postens tjänst Varubrev. Kunden erhåller vid leveransutskick en kvittens från Posten på att beställningen är skickad, försändelsen kan dock inte spåras. Efter att Posten registrerat försändelsen som mottagen övergår ansvaret för försändelsen på kunden. Varubrev som inte får plats i brevlåda kommer lämnas till Postens utlämningsställe, kund aviseras därefter om att försändelsen finns för uthämtning. Har mobiltelefonnummer lämnats, skickas sms-avisering ut, efter ytterligare några dagar brevaviseras försändelsen.

6. Leveranstid

6.1 Utskick
Beställningar som inkommer innan kl 16.00 på vardagar skickas samma dag.

6.2 Postpaket
Leveranstid 1-2 vardagar beroende på postort. Leveranstiden kan vara längre till Norrland och Gotland.

6.3 Varubrev / brevpostförskott
Leveranstid 2-4 vardagar.
China Dragon  reserverar sig för att leveranstiden kan ta längre tid vid till exempel driftfel, strejk, Force Majeur, eller förseningar i Postens distributionsnät samt andra oförutsebara händelser som Svensk Hälsokost ej kan råda över.

7. Ångerrätt
Som privatperson har du full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Kontakta oss först via e-post chinadragontrade@hotmail.com innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakt och transportrisk. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi köpebeloppet till dig.

8. Reklamationer
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt så ber vi dig kontakta oss omedelbart på e-post chinadragontrade@hotmail.com så vi kan rätta till felet. Returfrakt och ersättningsleverans sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara.